Happy Thanksgiving!

Happy Thanksgiving to you all! Zojuist heerlijke Thanksgiving Turkey gegeten hier in International House.

Vandaag lekker vrij, evenals morgen. Lang weekend voor de boeg dus, maar ook nog veel dingen te doen voor volgende week. Toch maar even snel een update voor jullie omdat het weer zo lang geleden is dat ik een nieuw verhaal heb getypt. Ook zal ik snel weer wat nieuwe foto's uploaden, want die zeggen soms meer dan woorden, toch?

Met de studie gaat alles prima, mijn punten voor de midterm exams waren allemaal goed. Over zo'n twee weken beginnen de finals al (eindexamens) en tegen die tijd moeten nog een hoop projecten en dergelijke af worden gemaakt. Ook mag ik al aanmelden voor nieuwe vakken voor het volgende semester. Op dit moment denk ik aan: Carbon Sequestration, Combustion Processes, Energy Sources and Conversion en misschien Weapons of Mass Destruction (!!!!) of Industrial Catalysis.

Verdere activiteiten: ik heb een lezing georganiseerd hier op Columbia University. Het was hartstikke interessant en leuk, maar de opkomst was laag omdat er nog 3 andere activiteiten waren op dezelfde avond. Ook de 'Computer Use @ Columbia University' groep loopt lekker. We zijn op dit moment bezig met een enquete voor studenten om te vragen of ze het lastig zouden vinden als computer 3 seconden langer zouden doen over het opstarten. Ook zijn we contacten aan het leggen met mensen die de keuzes maken bij het kopen van nieuwe computers in de bieb enzo. Het algemene idee van dit alles is om computers op standby te zetten in plaats van 24 uur per dag, 365 dagen per jaar aan.

Ook belangrijk: ik heb met Halloween een hele leuke jongedame ontmoet, ze heet Caitlin Lucier en ze komt uit Cleveland, Ohio. De laatste tijd ben ik veel met haar omgegaan en binnenkort ontmoet ik haar ouders hier in New York.

Ik kijk uit naar de lange kerstvakantie die ik ga hebben.. De mannen komen de 26ste aan in New York en ik ga ze in een week zoveel mogelijk laten zien van The Big Apple (aka. New York).

Rob

Lia

Hoi Rob,

Het was leuk je gisteravond te spreken tijdens de verjaardag van je moeder, was je er toch een beetje bij. Iedereen vond het ook leuk je te zien, je ging van hand tot hand, grappig hoor.
Succes met je finals, ga voor je duimen.

Dikke kus en een grote knuffel van je tante

Christopher

Hey Rob,

Zo te zien/lezen heb je het uitstekend naar je zin in the US of A :)
Je bent zelfs de energieverspilling aan het aanpakken; goed bezig!

grtz

Christopher

Wout

Robbieman,

Alles goed?
Begint nu echt op te schieten..
Nog effe en zitten we lekker aan een budje in New York!

Laters

Bastiaan

Hey Roab!

Mooi om te lezen dat het goed gaat. Hey, die
Caitlin he... waar blijven de foto's :-p?! mzzl en succes daar! Bas

Stijn

He man!

Leuk weer eens een verhaal van je te lezen! Met het Skypen wil het nog niet echt lukken he...vanavond nog eens proberen.
Het begint er op te lijken dat ons kerstdiner nog dit jaar gaat plaatsvinden ipv van maart volgend jaar!
Veel plezier met de anderen en natuurlijk alvast een Merry Christmas en een Happy New Year.

Stijn