Graduation, pap en mam op bezoek en samenwonen
Nu pap en mam veilig thuis zijn aangekomen en ik helemaal gesettled ben op 29th street, tussen Park Avenue en Lexington Avenue, is het weer tijd om jullie een update te geven.
Twee weken geleden kwamen mijn ouders op bezoek! Met een lading Brinta, Hollandse koeken en chocolade bestormden ze mijn kleine kamertje van zo'n 8 vierkante meter. Ik had al een aerobed (R) voor ze gekocht dus ze mochten niet nuhllen. Ze hebben elke dag veel kilometers gemaakt en veel gezien. Ook hebben ze goed kennis kunnen maken met Caitlin, we zijn bijna elke dag met zn vieren uit eten geweest. Het was prachtig om pap en mam hier te hebben: pap met z'n half-Nederlandse zinnen en bloemkolen-Engels: 'on heng wagon' voor aanhanger, en 'tenk yoe'.
Op een nacht liepen we na het avondeten terug naar de subway. Toen pap buiten wild stond te plassen, kwam hij erachter dat 'downstream' een zwerver lag te slapen. We weten in ieder geval dat hij een warme nacht heeft gehad.
Vorige week maakte ik deel uit van de Graduation op Columbia University! Zo'n 12,000 mensen kregen hun degree en er waren zo'n 40,000 mensen op hetzelfde plein om dat te aanschouwen. Pap, mam en Caitlin waren erbij: ze hadden de hitte overwonnen (het was zo'n 30 graden) en zaten helemaal achterin op de tribune te bakken en braden. Tijdens de speech van de president gingen een paar opgeblazen condooms van Public Health de lucht in, was wel een mooi gezicht.
Alle toeristische plekjes hebben we gehad (kijk maar naar de foto's op de website). Ondertussen hebben we geskypet met familieleden, waaronder mijn kleine lieve zusje, die op dit moment samen met haar vriendin Aukje ergens in de jungle van Cambodja rondzwerft! Check ook even hun website:http://reneeaukje.reismee.nl/. --> Torren en meikevers maken daar de boel onveilig.
Ik ben gisteren verhuisd naar East 29th street. Deze maand woon ik samen met Caitlin en Rachel in midtown New York, vlakbij de Empire State Building. Cait en ik gaan deze maand naar een appartement zoeken rond 80th street ten westen van Central Park. International House heb ik dus verlaten... Veel vrienden daar gemaakt en ik blijf er zeker nog vaak langskomen voor feestjes en andere activiteiten.
Nu ga ik aan de Fisk: Fishermans Friend gemixed met Vodka. Morgen weer naar Boston met Cait, naar d'r zus Kathryn en de familie. Ik zal snel weer foto's online zetten!
Rob
Allereerst Rob van ons alle hier in huis, van hartegefeliciteerd met jou behaalde succes, echt een schitterend een prestatie van formaat.En wat prachtig dat jou ouders daar bij konden zijn, daar krijg ik een brok van in de keel.
Ik zal het niet in het engels doen want dat is niet beter dan wat papa doet. Ook natuurlijk proficiat voor Caitlin want die zal ongetwijfelt een grote steun zijn geweest, en nog natuurlijk. Wat leuk dat jullie gaan samen wonen in een appartement maar om dit nu gelijk met 2 vrouwen te doen is dat niet teveel van het goede. Wij gaan gelijk weer een nieuwe map aan leggen van jullie, want door een technische makkement zijn wij echt alles wat op de schijf stond kwijtgeraakt, ( hadden alles van jou in een map bewaard ). Rob en Cait wij blijven jullie volgen in jullie ontwikkelingen en het gaat jullie goed, en hopelijk tot gauw. Groeten van JOLUPAMA.
Hé Rob. Fantastisch resultaat, petje af met alles wat je daar in Amerika hebt gepresteerd. Leuk dat je gaat samenwonen en wij denken dat je je plekje in Amerika wel hebt gevonden. Wat zullen je ouders trots zijn geweest. Wij kunnen ons goed in hun verplaatsen, het is nl. fantastisch om je zoon of dochter ver weg te bezoeken, dan is de wereld toch echt wel klein want afsstanden bestaan dan niet. Wij wensen je heel veel succes en de groetjes van ons.
He Rob gefeliciteerd! Leuk dat je ouders geweest zijn.
Zoals je misschien weet heet het in Nederland 'Hauky' !
Ha jochie,
Wij zijn nog aan het bijkomen van de jetleg maar kijken terug op tien hele bijzondere dagen. NYC is een schitterende stad en het was super om Caitlin te leren kennen. De graduation was een speciale ervaring en we zijn keitrots op je !! Veel plezier in jullie nieuwe (tijdelijke) optrekje en binnenkort skypen we weer.
Sie joe !! XXX
Grote Neef,
perfect, ziet er goed uit.
suc6, je bent druk bezig er iets moois van te maken.
Gr.
Fred
huh??? samenwonen? wat heb ik gemist?! maar leuk hoor! Als ik je dan op kom zoeken kan ik gezellig bij jullie bijven slapen :D Maar lief broertje gefeliciteerd vandaag met je verjaardag! Hoop dat je het goed viert daar maar jou kennende zit dat wel goed. Je zult je vast wel weer in een of andere hippe club helemaal lam zuipen :p Liefs en heel veel dikke kussen!
Haha en leuk trouwens dat ik genoemd wordt in je verhaal :):)
Ha jochie,
Van harte proficiat met je verjaardag !!!
Dat je maar een "big boy" mag worden.... of ben je dat al?
Fijne dag, neem er een borrel op en wij denken aan je!!
XXX
Rob van harte proficiat met jou verjaardag, wij drinken in gedachten met jou hier een borrel op.
Groeten van jolupama