Klaarmaken voor vertrek
Dit is de reislog van Robiemaan!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Op dit moment ben ik nog in het mooie Puiflijk, maar aankomende woensdag ga ik richting de Westkust van de VS met Tim, Ronnie en Wout om daar even van een lekkere vakantie te genieten... 9 augustus komen we terug en dan vertrek ik op 20 augustusrichting New York voor een jaar.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Rob
Ha jochie,
Het doet mij deugd dat wij, je ouwe luitjes, als eerste een reactie kunnen plaatdsen op je site. Wij wensen je een hele fijne vakantie samen met je vrienden en daarna een mooi, leerzaam maar ook een leuk jaar in NY. Kom weer heel terug en geniet ervan !!! Kusjes van je ouders.
Jouw trotse opa en oma feliciteren je van harte met het
behaalde resultaat en wensen je. in ny ook alle goeds en fijne tijd toe en gezond weer terug xx opa en oma druten
Tuurlijk ook even een berichtje van je tante... gefeliciteerd met je bachelor, nu echt de tijd voor feesten en vakantie vieren, verdiend heb je het zeker.
Geniet van alle mooie dingen die daar ziet in the States... weet uit ervaring hoe geweldig het daar is. En NY, tja wie weet kom ik je daar toch echt opzoeken!
Dikke kus en knuffel
He neef, erg mooi dat je geslaagd bent!!!
Minder mooi is dat je er zo snel ervantussen bent gegaan - ik zat juist te wachten op een goed feest....
Enfin, het ga je goed aan de andere kant van het water; net is nu de 21e en op je weblog staan nog geen eerste ervaringen.
Fijn dat ik automatisch een mailtje krijg als er nieuws is!
Geniet met je mateN
Ha jochie en de rest van de bunch , ziet er allemaal goed uit !! Leuk iets van jullie te horen en zien. Veel plezier en doe voorzichtig. XXX Bb
PS Rob je mailbox 12move zit vol. Zie mail TUE.
Hey Woutje + rest,
Vette foto's!! Ziet er goed uit allemaal... Vermaak jezelf een beetje, maar dat komt wel goed naar wij dachten...
Groet,
Koen
Hoi daar allemaal, goed iets van jullie te horen. Heel veel plezier en goeie reis. Leuke foto's!!
Hé Mannen!
Zie er goed uit joh! Waar zijn die afgetrainde chickies op het strand? Of is dat niet zoals op televisie :)
Ik houd jullie site in de gaten dus komt u maar met de nieuwe foto's!
Groeten
Mooie foto's, we reizen verder digitaal met jullie mee.
Veel plezier en maak er wat van!
Groetjes Annelies
Ziet er leuk uit daar!
Hier in Marmaris ook...
Hoe staat het er voor met het vrouwlijke geslacht? Natte vingerwerk?
Veel plezier nog en zet voor ons $ 20 op rood bij binnenkomst in las vegas... We geloven jullie natuurlijk alleen bij winst
Shampoo's,
Das inderdaad behelpen met die Pontiac, en die shrimps, smaken ze een beetje?
Hou em in de lucht hè!
aaargh, how painfull being at home watching your steps... where's all the pictures of the rollerskates? (for sure you keep those hidden in truck.
When you're in San Diego try to find the bar of Jim Croce, corner of Fifth & F, downtown San Diego where you can eat some rattlesnake for breakfast!! &JOY!
Wat een leuke en mooie foto's. Zo te zien genieten jullie met volle teugen. Heel fijn dat jullie ons op deze manier op de hoogte houden. Heel veel plezier en tot de volgende foto sessie.
Ziet er allemaal mooi uit leuke foto's en verhalen erbij.
Geniet er nog maar van, en we wachten op de volgende serie
He ouwe tuners,
Foto's zien er goed uit maar ik zie maar 1 deel van die hit van bier en ....
Waar blijft het tweede deel?
Blijf op het rechte pad en laat je niet verleiden door de american dream en zet de camper niet meteen in daar in het casino he!
choooo
p.s. het is maar goed dat je toch je bikinilijn had bijgewerkt robiemaan haah
Hey broertje, of moet ik mr. Hasselhof zeggen? Het komt in de buurt, maar je moet toch nog wel echt even wat meer pokon op die borstkas van je smeren om dat borsthaar wat te laten groeien hoor ;)
Leuk om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben! Ben stiekem best een beetje jaloers! Ga vooral door met leuke foto's maken, ik lach me dood hier achter m'n laptop. Enne Rob, een beetje voorzichtig met Ronnie op die bruggen hè, als er wat gebeurd weet ik je te vinden haha.
Jongens, blijf genieten!
Monique