Tijd voor een nieuw verhaal
Mijn laatste update was van 10 september.. Tijd voor een nieuw verhaal. Ik ga proberen het kort te houden, want ik moet nog wat Assignments afmaken!
Want druk is het de afgelopen weken wel geweest: heb nu vier projecten lopen, elke week komen er vier assignments binnen van vakken en verder zit ik nu ook in de Graduate Student Council (soort faculteitsraad) in de School of Engineering. Natuurlijk moet er naast de schoolse activiteiten ook nog wat gefeest worden, zoals jullie in de foto's zien gaat dat ook allemaal prima. Slaaptekorten voor het oprapen.
Tijdje geleden had ik al de foto's van Minitek online gezet. Minitek is een groot festival dat op Coney Island werd gegeven. Samen met een aantal mensen van International House heb ik me daar goed kunnen vermaken... De gebroeders Tiefschwarz (voor de kenners onder ons) kwamen ook nog even langs.
Het is raar om naar de VS te gaan zonder daar ook maar iemand te kennen. Maar twee weken geleden heb ik dan eindelijk een oude bekende gezien uit Eindhoven! Marieke Kleemans, werkt bij UN. Ik heb haar geintroduceerd aan een aantal mensen uit International House, tijdens een feestje in Jimmy's Brothers, een bar aan Amsterdam Avenue. Vanavond gaan we uit eten.
Na de kerst komen nog wat andere bekenden deze kant op! Ronnie, Paul, Arie, Tim en Wout komen me opzoeken, ik kijk er al naar uit om deze jongetjes de stad te laten zien :D Tot en met 3 januari blijven ze hier, dus Oud en Nieuw wordt ook een dik feest..
Met de laatste update vertelde ik ook dat McCain en Obama naar New York, Columbia University kwamen om daar te spreken. Helaas mocht ik niet naar binnen, maar buiten op de campus zat het helemaal vol met studenten. Erg gezellig, maar vooral ook erg democratisch! Je werd raar aangekeken als je klapte voor een opmerking van McCain. (niet dat ik dat deed hoor). Maar we hebben eergisteren ook met zn allen in Ihouse het debat bekeken tussen Biden en Palin. Hilarious! Palin heeft het verstand van een wasknijper. En zelfs als ze over de oorlog in Irak praatte had ze die neppe glimlach op haar gezicht, bah.
Vorige week zondag was een muzikale dag: ben naar een symfonie orkest gegaan op Broadway en vervolgens naar Sunday Supper gegaan in Ihouse. Sunday Supper is een traditie die twee keer per jaar wordt gehouden. Zo'n 300 Ihouse bewoners komen dan bij elkaar en gaan gezellig dineren.. We kregen na het diner een voorstelling van een aantal muzikanten en zangeressen van International House. Prachtig. Ik wist niet dat ik zoveel van muziek hield.
Ook ben ik nog naar een echte NL-borrel gegaan, alleen maar Nederlanders. Nauwelijks met die mensen gepraat, alleen met de VS, Chinese, Turkse en Tsjechische vrienden die ik zelf had uitgenodigd! Ik had ze allemaal verteld om iets van Oranje aan te trekken, bleek dat zij uiteindelijk de enige waren met iets Oranjes... :D
Nou, en met school gaat alles ook prima, z'n gangetje. Misschien wel leuk om te vertellen is dat ik een presentatie heb gegeven voor een vak over het op stand-by zetten van computers. Hier op de Universiteit staan alle desktop systemen (a 120Watt) 24 uur per dag aan. Onvoorstelbaar. Helemaal als je bedenkt dat het over de hele universiteit zo'n 30.000 zijn. Na de presentatie ben ik de volgende dag met wat mensen gaan praten en ik probeer daar nu werk van te maken.
Ik zal ook nog even wat foto's uploaden,
Groetjes Rob
Vette shit weer Robbieman! Zit nu al de dagen af te tellen tot de 26e, wordt een onvergetelijk weekje! Ook relax dat je al slaapplaatsen heb geregeld! Succes nog daar en we spreken elkaar de 26e..
Gegroet
ja we zijn weer wat op de hoogte mooi we volgen je weer en kijken er naar uit veel gr van opa en oma xxx
lief lief klein broertje,
het lijkt mij een leuk en gezellig plan om dit weekend weer eens met de hele familie bij te kletsen. dus wanneer heb jij tijd om ff te skypen? ik ben vanaf morgenavond namelijk in druten-city.
liefs, Renée
broertje!
hij is nu net, 5 min geleden, bezorgd door de postbode! snel he! ik moet nog wel ff uitzoeken hoe t precies werkt haha. maar echt superrelaxt! en eind deze maand komt er wat jouw kant op :D
thanks little brother en tot skypes!
KUS
nou, ik ken verder bastiaan niet maar ik denk dat robbie niet van die kant is ;)
nog een kleine 2 maandjes robbiemaan, en dan zitten wij er ook :) Hebben vrijdag al ff wat gekeken enzo wat ney york ons gaat bieden, maar dat wordt een leuk tripje :)
We zaten ook al wat rond te neuzen voor een sportwedstrijd, zou vet zijn als we iete mee kunnen pikken!
He Rob, gaat goed zo te zien - en ja - als de blaadjes valllen... mooie herfstkleuren toch?!.
In je laatste verhaal was de tekst slecht leesbaar door grijze letters op witte achtergrond? ¿Qué pasa? Is dat bij reisverhaal.nl in te stellen?
Wel leuk dat je steeds de tijd vindt om ons op de hoogte te houden. Keep on doing! Stan